concert: Douwe Bob (UITVERKOCHT) in Neushoorn

VR.
08 MRT
DOUWE BOB (UITVERKOCHT) Grote Zaal, 19:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2019
HOOFDPROGRAMMA Douwe Bob

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 08 maart 2019.
Dat is 41 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Douwe Bob (UITVERKOCHT) in Neushoorn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 08 mrt
Douwe Bob
Neushoorn, Leeuwarden

EXTRA INFORMATIE

Jawel, op vrijdag 8 maart geeft Douwe Bob een extra show in Neushoorn! Tijdens zijn ‘The Shape I’m In Tour’ presenteert hij zijn nieuwe sound. We horen de singer-songwriter vanavond frisser dan ooit tevoren.

Rusten is niks voor Douwe Bob. Hij heeft de wisselwerking met het publiek echt nodig. Hij hongert er dan ook naar zijn nieuwe geluid en inzichten met zijn publiek te delen. Voorheen was hij in zijn muziek en op zijn drie bejubelde platen opmerkelijk stijlvast, maar dit gaat veranderen. Waar hij in 2017 nog acht strijkers mee op tournee nam, gaat er nu een batterij synthesizers achterin de bus. Zijn nieuwe stijl is te omschrijven als fris, open, stoerder, minder rootsy, dansbaarder en steviger. Hij maakt zich langzaam los van zijn roots Westcoast, sixties, country en hippie en reist verder. Douwe staat te trappelen om dit najaar met zijn band in de tourbus te stappen en zijn nieuwe sound ten gehore te brengen. Hier wil je bij zijn!

Zaal: Grote Zaal
Type: Staconcert

FOTO'S VAN Douwe Bob

Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 24/05 - Tivoli Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 05/11 - Effenaar Foto Douwe Bob te Appelpop 2013 Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 25/03 - Afas Live Foto Douwe Bob te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 04/11 - Metropool
 
Bekijk alle 226 foto's van Douwe Bob

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS