concert: Douwe Bob - The Shape I’m In Tour (uitverkocht) in Neushoorn

VR.
09 NOV
DOUWE BOB - THE SHAPE I’M IN TOUR (UITVERKOCHT) Grote Zaal, 19:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
HOOFDPROGRAMMA Douwe Bob
VOORPROGRAMMA Dolltones
CONCERT UITVERKOCHT
Douwe Bob - The Shape I’m In Tour (uitverkocht) in Neushoorn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 09 nov
Douwe Bob
Neushoorn, Leeuwarden

EXTRA INFORMATIE

Jawel, op 9 november verwelkomen wij Douwe Bob weer in onze Grote Zaal! Tijdens zijn ‘The Shape I’m In Tour’ presenteert hij zijn nieuwe sound. We horen de singer-songwriter vanavond frisser dan ooit tevoren.

Rusten is niks voor Douwe Bob. Hij heeft de wisselwerking met het publiek echt nodig. Hij hongert er dan ook naar zijn nieuwe geluid en inzichten met zijn publiek te delen. Waar hij in 2017 nog acht strijkers mee op tournee nam, gaat er nu een batterij synthesizers achterin de bus. Zijn nieuwe stijl is te omschrijven als fris, open, stoerder, minder rootsy, dansbaarder en steviger. Hij maakt zich langzaam los van zijn roots Westcoast, sixties, country en hippie en reist verder. Douwe staat te trappelen om dit najaar met zijn band in de tourbus te stappen en zijn nieuwe sound ten gehore te brengen.

Let op: op vrijdag 8 maart 2019 geeft Douwe Bob een extra show in Neushoorn!

Zaal: Grote Zaal
Type: Staconcert

FOTO'S VAN Douwe Bob, Dolltones

Foto Douwe Bob te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 Foto Douwe Bob te Share A Perfect Day 2016 Foto Douwe Bob te Night of The Proms Rotterdam Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 25/03 - Afas Live Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 05/11 - Effenaar Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 04/11 - Metropool
 
Bekijk alle 226 foto's van Douwe Bob

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS