concert: Doe Maar in Doornroosje

VR.
12 OKT
DOE MAAR Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Doe Maar

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 oktober 2018.
Dat is 196 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Doe Maar in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 12 okt
Er verandert NIX - EXTRA SHOW: Doe Maar (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 54,00

EXTRA INFORMATIE

Dit jaar bestaat Doe Maar 40 jaar. Om dat te vieren gaat de band onder de titel ‘Er verandert NIX’ op een uitgebreide clubtour.

“We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs 40 jaar later weer aan te doen.”, aldus Henny Vrienten. Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De bom, 1 Nacht Alleen en Pa. Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als De bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

FOTO'S VAN Doe Maar

Foto Doe Maar te Doe Maar - 07/07 - Paleis Soestdijk Foto Doe Maar te Doe Maar - 16/2 - 013 Foto Doe Maar te Dicky Woodstock Foto Doe Maar te Doe Maar - 16/1 - Vredenburg Foto Doe Maar te Pinkpop 2016 - Zaterdag Foto Doe Maar te Doe Maar - 16/1 - Vredenburg
 
Bekijk alle 176 foto's van Doe Maar

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST