concert: Lewsberg / Pip Blom in Merleyn

WO.
11 APR
LEWSBERG / PIP BLOM 22:00 uur Merleyn, Nijmegen ( Doornroosje )
2018
HOOFDPROGRAMMA Lewsberg Pip Blom
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Lewsberg / Pip Blom in Merleyn
DEZE Lewsberg / Pip Blom TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 11 apr
Merleyn, Nijmegen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

‘Verdomd aanstekelijke indiepop’ en ‘Lo-fi indiepop at it’s best’ zijn een kleine greep uit de vele positieve recensies die Pip Blom al mee heeft gekregen sinds ze in 2016 haar eerste nummers rechtstreeks naar Spotify uploadde.

De 20-jarige Pip Blom is begonnen als een songwriter. Met een paar demo’s en zonder fanbase, uploadde de Amsterdamse vier nummers naar Spotify, waarna ze in enkele maanden uitgroeide tot een soort van DIY-rolmodel met 350.000 plays en nummers in meer dan 60.000 playlists. Spotify-baas Daniel Ek deelde haar verhaal en steeds meer media pikken Blom op.
Haar eigen rolmodellen zijn indie folk- en rockacts als Parquet Courts, Courtney Barnett en Blur. Haar eerste EP bracht haar weer een stap dichterbij haar droom om ooit op Glastonbury te spelen. Ze imponeerde al als support bij Canshaker Pi en op het Valkhof Festival, vanavond staat ze met haar band op eigen kracht in Merleyn.

FOTO'S VAN Pip Blom

Foto Pip Blom te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto Pip Blom te Waterpop 2017 Foto Pip Blom te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Pip Blom te Popronde Hengelo 2017 Foto Pip Blom te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Pip Blom te Waterpop 2017
 
Bekijk alle 27 foto's van Pip Blom

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST