concert: Damian 'Jr Gong' Marley in Paradiso op DINSDAG 10 JULI 2018

  • Damian 'Jr Gong' Marley
    Pukkelpop 2016 - Zaterdag
    © Jurriaan Hodzelmans
  • Damian 'Jr Gong' Marley
    Pukkelpop 2016 - Zaterdag
    © Jurriaan Hodzelmans
DI.
10 JUL
DAMIAN 'JR GONG' MARLEY Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2018
Hoofdprogramma Damian 'Jr Gong' Marley

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 10 juli 2018.
Dat is 2111 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Damian 'Jr Gong' Marley in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
di 10 jul
Damian Marley
Paradiso, Amsterdam
€ 46,50

EXTRA INFORMATIE

Zoon van Bob Marley bouwt z’n eigen legende. "Out in the streets, they call it merther!": Die woorden galmen vrijwel elke avond door een willekeurige club op het nummer van Damian Marley. Met het album en gelijknamige single 'Welcome To Jamrock' belandde de zoon van reggaelegende Bob Marley in 2005 in de hitlijsten en in het vizier van vele popartiesten. Met name op rap en EDM is Damian Marley terug te horen. Zo heeft NAS een album met de reggae artiest gemaakt, en wachtte Skrillex geen moment om vocals van Damian op zijn producties te krijgen.
Het lijkt niet uit te maken waar je Damian Marley plaatst, hij blijft het overal uitzonderlijk goed doen. Hij heeft inmiddels 4 albums uitgebracht en blijft scoren. Zo heeft hij samen met z'n halfbroer Stephen Marley afgelopen zomer de hit 'Medication' uitgebracht die wereldwijd miljoenen plays behaalde.

Foto's van Damian 'Jr Gong' Marley

Foto Damian 'Jr Gong' Marley te Two 7's Splash Foto Damian 'Jr Gong' Marley te Two 7's Splash Foto Damian 'Jr Gong' Marley te Pukkelpop 2016 - Zaterdag Foto Damian 'Jr Gong' Marley te Pukkelpop 2016 - Zaterdag Foto Damian 'Jr Gong' Marley te Two 7's Splash Foto Damian 'Jr Gong' Marley te Pukkelpop 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 9 foto's van Damian 'Jr Gong' Marley

Gerelateerd nieuws