concert: Wwwater in Cactus Muziekcentrum op VRIJDAG 06 APRIL 2018

  • Wwwater
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen
  • Wwwater
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen
VR.
06 APR
WWWATER Concertgebouw Brugge, 21:00 uur Cactus Muziekcentrum, Brugge
2018
Hoofdprogramma Wwwater
Toegang €12/€15

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 06 april 2018.
Dat is 2184 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

WWWater is het soloproject van zangeres Charlotte Adigéry, die onder eigen naam al opviel in het nummer 'The Best Thing' van Soulwax op de soundtrack 'Belgica'. Haar eerste EP als WWWater, 'La Falaise', is een intrigerende collectie tracks waar het moeilijk de vinger op te leggen is. Knack Focus komt dichtbij met: 'het organische van Maggie Rogers, het mystieke van FKA Twigs en de bassen van Alva Noto'.

Live aangevuld met Boris Zeebroeck (Hong Kong Dong, The Germans) en Steve Slingeneyer (Soulwax) bouwt WWWater met invloeden uit minimale electronica en R&B een volledig unieke sound: vuil, broeierig en spannend. Op het showcasefestival Eurosonic speelde WWWater een show die het condens van de muren deed lopen. Helemaal onder te vleugels van de Dewaeles uit en klaar voor de grote doorbraak op eigen benen.

Foto's van Wwwater

Foto Wwwater te Welcome To The Village 2019 - zaterdag Foto Wwwater te Welcome To The Village 2019 - zaterdag Foto Wwwater te Upon The My-O-My 2018 Foto Wwwater te Welcome To The Village 2019 - zaterdag Foto Wwwater te Upon The My-O-My 2018 Foto Wwwater te Grasnapolsky 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 10 foto's van Wwwater