concert: Bokoesam / Jacin Trill in TivoliVredenburg

ZA.
19 MEI
BOKOESAM / JACIN TRILL Pandora, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2018
HOOFDPROGRAMMA Bokoesam Jacin Trill
CONCERT UITVERKOCHT
Bokoesam / Jacin Trill in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 19 mei
Jacin Trill & Bokoesam
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Jacin Trill kennen we nog van de ongelooflijke turnup die hij eind december bij ons in Merleyn heeft gezet. Zijn Happyland tape was een van de opvallendste hiphop-releases van afgelopen jaar en samen met zijn producer 808milli was hij verantwoordelijk voor de gigantische zomerhit ‘kspreyopjebitch’ (pew pew pew pew!). Sindsdien rockte Jacin Noorderslag, is hij bevestigd voor de grote festivals en brengt hij zelfs een eigen game uit.

Bokoesam is ook bepaald geen onbekende in de scene, met een eigen album (‘Solo’) en een paar keiharde EP’s op zijn naam en talloze featurings met alle grote namen uit de game. We wisten al dat de jonge rappers fan van elkaar waren, maar nu brengen ze ook samen de EP ‘Zo Vader, Zo Zoon’ uit en komen ze Doornroosje op z’n kop zetten.

FOTO'S VAN Bokoesam, Jacin Trill

Foto Bokoesam te Future Urban Legends - 20/10 - AFAS Live Foto Bokoesam te Paradi50 - 30/03 - Paradiso Foto Bokoesam te Future Urban Legends - 20/10 - AFAS Live Foto Bokoesam te Paradi50 - 30/03 - Paradiso Foto Bokoesam te Appelsap 2017 Foto Bokoesam te Appelsap 2017
 
Bekijk alle 7 foto's van Bokoesam
Bekijk alle 17 foto's van Jacin Trill

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS