concert: De Likt in Simplon

ZA.
03 MRT
DE LIKT Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2018
HOOFDPROGRAMMA De Likt
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets De Likt in Simplon
DEZE De Likt TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 03 mrt
Simplon, Groningen
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Voorverkoop start maandag 15 januari om 10:00 uur

They’re back! Eigenzinnige elektronica- en rapformatie De Likt is weer op de been en klaar voor het nieuwe jaar. Tijdens een lange herstelperiode van zanger Jordy Dijkshoorn heeft de groep ondertussen toch niet stil gezeten. Er komt nieuw werk aan en ze keren terug naar Simplon!

Het drietal uit Rotterdam combineert beats met gevarieerde funky opsmuk en gepeperde woorden. Dit drieluik van stijlen zorgt voor een geheel eigen sound waarin de klik die de drie met elkaar hebben goed terug te horen is. Na het succesvolle debuutalbum ging het keihard, mede dankzij de geruchtmakende sterke live shows. De Likt speelde elke zaal en festival waar ze stonden helemaal plat. En nog altijd weten ze het publiek binnen no-time om te toveren tot een wilde menigte!

FOTO'S VAN De Likt

Foto De Likt te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto De Likt te Open Up 2015 Foto De Likt te Paaspop Schijndel 2018 - Zondag Foto De Likt te Baroeg Open Air 2018 Foto De Likt te De Likt - 06/04 - Gebr. De Nobel Foto De Likt te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016
 
Bekijk alle 111 foto's van De Likt

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST