concert: Shht (BE) in Altstadt op VRIJDAG 09 MAART 2018

  • Rhea
    Baroeg Open Air 2016
    © Tim van Veen
  • Rhea
    Baroeg Open Air 2016
    © Tim van Veen
VR.
09 MRT
SHHT (BE) 21:00 uur Altstadt, Eindhoven
2018
Hoofdprogramma Shht
Voorprogramma Rhea

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 09 maart 2018.
Dat is 2239 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Shht (BE) in Altstadt
DEZE Shht (BE) TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 09 mrt
Altstadt, Eindhoven
€ 6,00

EXTRA INFORMATIE

Ben je bekend met de term ‘weirdoband’? Altijd uit België worden hiermee acts bedoeld die totaal tegen de stroom ingaan. Grunge, noise, rock, punk… het maakt niet uit welke invloed het lijkt te hebben want het is het steeds gewoon totaal niet. Denk aan Evil Superstars (Satan is in my ass) of meer recent It It Anita. Vanavond staat de nieuwe lichting weirdobands voor je neus en dat zal je weten ook!

Shht is een gloednieuwe formatie uit Gent die met hun strakke grooves en dartel gebeuk menig mens laat lachen en huilen. Invloeden van onder meer Kanye West, The Beatles en Jezus Christus vormen de eclectische bakermat waaruit dit vijftal hun eigenheid ontspruit. Hun liveshows zijn energieke ervaringen balancerend tussen aardbevingen in Haïti en drugs pakken op een kermis. Shht is klaar om de wereld te veroveren.

Foto's van Shht, Rhea

Foto Shht te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Shht te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Shht te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Shht te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Rhea te Waterpop 2022 Foto Rhea te Baroeg Open Air 2016
 
Bekijk alle 4 foto's van Shht
Bekijk alle 9 foto's van Rhea

Gerelateerde festivals