concert: Vök in Paradiso Noord (Tolhuistuin)

ZO.
04 MRT
VÖK Concertzaal, 20:30 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam ( Paradiso )
2018
HOOFDPROGRAMMA Vök
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Vök in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
Tickets Vök:
zo 04 mrt
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 14,18

EXTRA INFORMATIE

Het IJslandse antwoord opThe xx en Poliça. Vök uit IJsland maakt dromerige indie elektropop. Het mixt weemoedige elektronica en melodieuze zang met saxofoon en gitaar. Denk aan het hypnotische van The xx met de sensualiteit van The Knife en Poliça’s overdubbing. Vök bracht hun eerste EP 'Tension' uit in 2014 en een jaar later volgde de tweede: 'Circles'. Beiden kregen veel internationale aandacht. Ook de kritieken op liveshows op bijvoorbeeld The Great Escape, Reeperbahn en Roskilde waren lovend. In Nederland speelde het viertal onder meer op Eurosonic, Incubate, London Calling, Nordic Delight en Into The Woods en diverse clubshows.
Begin 2017 kwamen de IJslanders met nieuw werk. Eerst met de single 'Show Me', gevolgd door het debuutalbum 'Figure' in april. En de band blijft niet stilzitten, want ook in 2018 kunnen we weer veel moois verwachten van de IJslanders.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Vök

Foto Vök te London Calling #1 2016 - zaterdag Foto Vök te Iceland Airwaves 2015 Foto Vök te Nordic Delight 2014 Foto Vök te Vök - 10/03 - Mezz Foto Vök te Vök - 10/03 - Mezz Foto Vök te London Calling #1 2016 - zaterdag
 
Bekijk alle 23 foto's van Vök

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS