concert: Death Alley in V11

ZA.
28 APR
DEATH ALLEY 21:00 uur V11, Rotterdam ( Rotown )
2018
HOOFDPROGRAMMA Death Alley
VOORPROGRAMMA Supersonic Blues
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Death Alley in V11
DEZE Death Alley TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 28 apr
V11, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Vanavond een bulldozer van een band, die optredens inluidt met primordiale protopunk en afsluit met een kosmische geluidsmuur-des-doods. We kunnen het slechts over één band hebben: Death Alley. De band rondom voormalig The Devil’s Blood-gitarist Oeds Beydals, een van de meest geduchte live-acts uit het circuit, is terug om de luisteraar mee te sleuren naar onbetreden contreien binnen de harde gitaarmuziek.

De opvolger van het volprezen Black Magick Boogieland heet Superbia, dat een heel ander beeld schetst dan zo’n idyllische Amerikaanse buitenwijk met keurig gemaaide grasvelden en parkeergarages. Eerder een ingewikkeld en duister labyrinth van kadavers en schaduwen, waarin de dreiging continu in de lucht hangt: spannend, grensverleggend en vol mysterie.

Death Alley is dus weer wakker na een noodzakelijke winterslaap… en de straten zijn niet meer veilig.

FOTO'S VAN Death Alley, Supersonic Blues

Foto Death Alley te Zwarte Cross 2018 - Vrijdag Foto Death Alley te ScumBash 2015 Foto Death Alley te Metropolis Festival 2016 Foto Death Alley te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag Foto Death Alley te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag Foto Death Alley te Zwarte Cross 2015 - Zondag
 
Bekijk alle 58 foto's van Death Alley

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS