concert: Bintangs / Julian Sas in Doornroosje

VR.
16 MRT
BINTANGS / JULIAN SAS Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Bintangs Julian Sas
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Bintangs / Julian Sas in Doornroosje
DEZE Bintangs / Julian Sas TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 16 mrt
Doornroosje, Nijmegen
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Vanavond een dubbelshow met optredens van Julian Sas en Bintangs. Dat betekent niet één, maar twee keer genieten van een mix van rock, blues, ballads en rhythm & blues.

Julian Sas is geïnspireerd door legendarische muzikanten zoals Jimi Hendrix, Jeff Beck, Rory Gallagher en Johnny Winter. Samen met zijn band staat hij keer op keer garant voor een authentieke bluesshow.

Sas is inmiddels een gevestigde naam in de internationale blueswereld. Al in 1999 waren Sas en zijn mannen de headliner op het legendarische Fehmarn Festival, een Duitse variant op het Woodstock festival dat geheel gewijd was aan Jimi Hendrix.

De Bintangs werd in 1961 opgericht door Frank Kraaijeveld en de band is nog immer springlevend. Na ruim 55 jaar is dezelfde Frank nog altijd de drijvende kracht achter de band. Niet gehinderd door trends of hypes zijn Frank en zijn Bintangs de oudste en springlevende verkondiger van de Dutch Blues.

FOTO'S VAN Bintangs, Julian Sas

Foto Bintangs te Bluesrock Tegelen 2018 Foto Bintangs te Bluesrock Tegelen 2018 Foto Bintangs te Bluesrock Tegelen 2018 Foto Bintangs te Bluesrock Tegelen 2018 Foto Julian Sas te Julian Sas - 12/01 - Luxor Live Foto Julian Sas te Paaspop 2013 - dag 2
 
Bekijk alle 4 foto's van Bintangs
Bekijk alle 25 foto's van Julian Sas

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS