concert: Son Mieux / The Brahms in Rotown

VR.
25 MEI
SON MIEUX / THE BRAHMS 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Son Mieux The Brahms

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 25 mei 2018.
Dat is 451 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Son Mieux / The Brahms in Rotown
DEZE Son Mieux / The Brahms TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 25 mei
Rotown, Rotterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Son Mieux raakt je inderdaad middenin de Feels met zijn sentimentele folkliedjes. In een ver verleden was Camiel Meiresonne toetsenist van Soul Sister Dance Revolution en frontman van All Missing Pieces. Als Son Mieux is de songwriter pas écht tot wasdom gekomen. Meiresonne zet familiare melodieën tegenover abstractere donkere geluiden, waardoor je het gevoel hebt onderdeel te zijn van een nevelige droomwereld, ergens tussen Nick Drake en Lykke Li in.

Hé, hé, het langverwachte debuut van The Brahms komt dan eindelijk uit in 2018. De Utrechtse formatie is de laatste jaren niet van de radiogolven weg te slaan met die verraderlijk pakkende, zomerse popliedjes. The Brahms kiest op het album echter voor een nieuwe richting: bombastische vuist-in-de-lucht stadionrock waar het vuurwerk van afspat. Aan ambitie geen gebrek: wie haar eerste single Stadium GT noemt, windt er geen doekjes om. The Brahms gaat de wereld veroveren.

FOTO'S VAN Son Mieux, The Brahms

Foto Son Mieux te Life I Live 2019 Foto Son Mieux te Central Park 2019 Foto Son Mieux te Westerpop  2019 Foto Son Mieux te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Son Mieux te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto Son Mieux te Kadepop 2016
 
Bekijk alle 43 foto's van Son Mieux
Bekijk alle 82 foto's van The Brahms

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST