concert: Mozes and the Firstborn in V11

ZA.
07 APR
MOZES AND THE FIRSTBORN 21:00 uur V11, Rotterdam ( Rotown )
2018
HOOFDPROGRAMMA Mozes and the Firstborn
VOORPROGRAMMA Petersburg Orderer
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Mozes and the Firstborn in V11
DEZE Mozes and the Firstborn TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 07 apr
V11, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Mozes and the Firstborn is niet alleen een van de beste livebands in Nederland, maar mogelijkerwijs de aller- allercoolste. In 2013 maakte de hele wereld – ter land, ter zee en in de lucht – kennis met de skills van dit bevlogen viertal. De band belandde vrijwel meteen op de internationale radar dankzij het Amerikaanse tapelabel Burger Records, en de rest is geschiedenis.

Op vorige plaat Great Pile Of Nothing ontgroeide Mozes de zogeheten ‘jonge honden’-fase op zelfverzekerde wijze. De roekeloze energie vlamt nog aan alle kanten, met nu een sterke hang naar nineties helden als Weezer en Pavement. De band legde op het album vooral meer nadruk op het schrijven van ontzettend goede liedjes, liedjes die sluw in dat grijze gebied dwalen tussen melancholie en bravoure. Kortom, Mozes and the Firstborn is een band in constante ontwikkeling.

FOTO'S VAN Mozes and the Firstborn, Petersburg Orderer

Foto Mozes and the Firstborn te De Wereld Draait Buiten 2013 Foto Mozes and the Firstborn te Dauwpop 2017 Foto Mozes and the Firstborn te Best Kept Secret 2013 Foto Mozes and the Firstborn te Metropolis Festival 2013 Foto Mozes and the Firstborn te Oud en Nieuw Festival - 01/12 - Effenaar Foto Mozes and the Firstborn te Dauwpop 2017
 
Bekijk alle 40 foto's van Mozes and the Firstborn

GERELATEERD NIEUWS