concert: Nana Adjoa in Rotown

DO.
05 APR
NANA ADJOA 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Nana Adjoa
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Nana Adjoa in Rotown
Tickets Nana Adjoa:
do 05 apr
Rotown, Rotterdam
€ 10,50

EXTRA INFORMATIE

Het jaar loopt aan zijn eind, vandaar dat wij alvast voorzichtig de nieuwjaarsresoluties voor 2017 aan het tellen zijn. Eentje kunnen we alvast aanvinken: het verbluffende talent Nana Adjoa komt naar Rotown! Op de uitstekende EP Down At The Root (Pt. 1) voelt als een warm bad van folk, triphop, psych rock en orkestrale pop. Denk aan het minutieuze gevoel voor arrangement van een band als Balthazar, maar dan met meer soul, diepte en speelsheid.

De liedjes zijn stuk voor stuk zo sterk dat je voor geen moment het gevoel hebt dat je ze moet ontleden. Alles ademt vrij en organisch, alsof de muziek uit de losse pols ontstaat. Adjoa toont echter een scherp oor voor detail en bijzondere contrasten, waarover haar soulvolle stemgeluid een baken van warmte vormt. Late Bloomer verzoent een luchtigheid met duistere synthtexturen en The Resolution eindigt met een ongekend fraai strijkerscrescendo.


Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Nana Adjoa

Foto Nana Adjoa te Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag Foto Nana Adjoa te Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag Foto Nana Adjoa te Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Nana Adjoa

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN