concert: JAGD / Yasmine in Paard

ZA.
17 MRT
JAGD / YASMINE Paard Café, 20:00 uur Paard, Den Haag
2018
HOOFDPROGRAMMA JAGD Yasmine
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets JAGD / Yasmine in Paard
DEZE JAGD / Yasmine TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 17 mrt
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Vanavond een dubbelaar op de boot met twee van de meest veelbelovende garage/indie rock bands uit de lage landen: Jagd en Yasmine.

Jagd schrijft puntige indie rock, vertolkt met de nodige venijn, speelsheid en noise. De hals-over-kop energie van de band uit Amsterdam werkt aanstekelijk: regelmatig ontstaat er vooraan een moshpit. De eerste EP Parlay vangt die grillige live-energie op doeltreffende wijze, terwijl het nieuwe nummer Do Something het frisse geluid wat meer oppoetst. Jagd is op jacht naar een onvermijdelijke doorbraak op Noorderslag.

Yasmine omarmt een compacte, gelaagde mix van psychrock en Britpop, ergens in het verlengde van Tame Impala, Blur en (wijlen) Bombay. Met Syd Barrett-achtige tongval bezingt frontman Kevin van Moorsel onderwerpen als “chocolade vingers, brandwonden en donzige konijntjes”. Als dat eigenzinnige beeldspraak is voor “lekker, vlammend en surrealistisch”, nou, dan lost Yasmine deze belofte met gemak in!

FOTO'S VAN JAGD, Yasmine

Foto JAGD te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto JAGD te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto JAGD te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto JAGD te Popronde Hengelo 2017 Foto JAGD te Popronde Hengelo 2017 Foto JAGD te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
 
Bekijk alle 14 foto's van JAGD
Bekijk alle 8 foto's van Yasmine

GERELATEERD NIEUWS