concert: Beethoven @ Neushoorn: Symfonie nr. 5 door het NNO in Neushoorn op DONDERDAG 08 FEBRUARI 2018

  • Noord Nederlands Orkest
    Lowlands 2017 - Zondag
    © Anne-Marie Kok
DO.
08 FEB
BEETHOVEN @ NEUSHOORN: SYMFONIE NR. 5 DOOR HET NNO Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
Hoofdprogramma Noord Nederlands Orkest

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 08 februari 2018.
Dat is 2265 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Beethoven @ Neushoorn: Symfonie nr. 5 door het NNO in Neushoorn
DEZE Beethoven @ Neushoorn: Symfonie nr. 5 door het NNO TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 08 feb
Neushoorn, Leeuwarden
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Hoor en ervaar de beste klassieke muziek als een echt popconcert! Het Noord Nederlands Orkest (NNO) keert terug naar Neushoorn voor Symfonie nr. 5 van Beethoven.

Ludwig van Beethoven is misschien wel de grootste componist aller tijden. Alle componisten na hem werden stuk voor stuk door zijn werk beïnvloed. Beethoven was bovendien de eerste componist die in een stuk maar één thema gebruikte (vernieuwende toepassing van een monothematische vorm).

De "Vijfde van Beethoven" is een van de populairste en bekendste composities uit de geschiedenis van de klassieke muziek. De compositie bevat verschillende muziekvormen en het welbekende thema van vier noten hoor je regelmatig terug in de hedendaagse popmuziek. De uitvoering van het hele werk duurt ongeveer 30 minuten.

Kom genieten van geniale klassieke muziek, gewoon in je spijkerbroek en met een biertje in de hand. Samen met het Noord Nederlands Orkest laten we je zien dat popcultuur en klassieke muziek heel goed samengaan.

Foto's van Noord Nederlands Orkest

Foto Noord Nederlands Orkest te Lowlands 2017 - Zondag Foto Noord Nederlands Orkest te Lowlands 2017 - Zondag Foto Noord Nederlands Orkest te Lowlands 2017 - Zondag Foto Noord Nederlands Orkest te Lowlands 2023 - Zaterdag Foto Noord Nederlands Orkest te Lowlands 2023 - Zaterdag Foto Noord Nederlands Orkest te Lowlands 2023 - Zaterdag
 
Bekijk alle 10 foto's van Noord Nederlands Orkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws