concert: Isaac Gracie in Rotown

PODIUMINFO FOTO'S VAN Isaac Gracie in Rotown

ZA.
20 JAN
ISAAC GRACIE 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Isaac Gracie
VOORPROGRAMMA St. Maane
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Isaac Gracie in Rotown
DEZE Isaac Gracie TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 20 jan
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

De 22-jarige Britse muzikant/liedjesschrijver Isaac Gracie heeft de wereld aan zijn voeten. Als zoon van een dichteres, geboren en getogen in het pittoreske Ealing, schreef Gracie zijn eerste liedjes op 14-jarige leeftijd. Op een muzikaal van dieet van Jeff Buckley, Radiohead en Leonard Cohen ontwikkelde hij een kneep voor onaards mooie, hartverscheurende melodieën.

Zijn indrukwekkende stem weet de gevoeligste snaar te raken, een mooie balans bewarend tussen rauwe intimiteit en monumentale schoonheid. Het soulvolle, grillige The Death Of You & I zullen we komend jaar nog vaak horen: Isaac Gracie is hard op weg om een ster van jewelste te worden. Gelukkig strikken we dit verbluffende talent in Rotown voordat hij de wereld verovert met zijn schitterende folkpop.

FOTO'S VAN Isaac Gracie, St. Maane

Foto Isaac Gracie te Motel Mozaique 2017 - Zaterdag Foto Isaac Gracie te Motel Mozaique 2017 - Zaterdag Foto Isaac Gracie te Isaac Gracie - 20/01 - Rotown Foto Isaac Gracie te Tuckerville 2018 Foto Isaac Gracie te Motel Mozaique 2017 - Zaterdag Foto Isaac Gracie te Motel Mozaique 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 23 foto's van Isaac Gracie
Bekijk alle 3 foto's van St. Maane

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST