concert: Mister and Mississippi in Neushoorn

DO.
25 JAN
MISTER AND MISSISSIPPI Arena, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
HOOFDPROGRAMMA Mister and Mississippi
TOEGANG VVK KASSA 13,00
VVK ONLINE 15,00
DEUR 16,00

EXTRA INFORMATIE

Mister and Mississippi maakt zich op voor een nieuwe clubtour. Met hun derde, veel hardere album Mirage op zak, laten ze zich dit keer van een andere kant zien.

Er blijft op Mirage weinig over van de rustige indiefolk-sound die we tot dusver kenden van de Utrechtse band. Het viertal nam het album op in hun thuisstad bij de inmiddels al legendarische studio Kytopia, waar ze uitgebreid de tijd namen om zichzelf te herontdekken. Met Mirage slaat Mister and Mississippi geen nieuw hoofdstuk open, maar is het viertal begonnen aan een nieuw en ander boek. Een steviger boek, met rauwe randjes en flitsende visuals.

En ja, waar stond Mister and Mississippi eigenlijk niet? Lowlands, Paaspop, Eurosonic Noorderslag, het Amerikaanse SXSW en het Duitse Rolling Stone Weekender deden ze al aan. Ze wonnen al meerdere 3FM Awards en zelfs een Edison. Is er nog iets voor de Utrechters over om naar uit te kijken? Voor ons in Leeuwarden in ieder geval wel!

FOTO'S VAN Mister and Mississippi

Foto Mister and Mississippi te Case Mayfield - 17/6 - Vondelpark Openluchttheater Foto Mister and Mississippi te Mister and Mississippi - 06/04 - De Helling Foto Mister and Mississippi te Mister and Mississippi - 20-02 - Paradiso Foto Mister and Mississippi te Check 1-2 - 23/4 - TivoliVredenburg Foto Mister and Mississippi te Mister and Mississippi - 20/12 - Paradiso Foto Mister and Mississippi te Mister and Mississippi - 20/12 - Paradiso
 
Bekijk alle 116 foto's van Mister and Mississippi

GERELATEERD NIEUWS