concert: AmenRa in Cactus Muziekcentrum op ZONDAG 08 APRIL 2018

  • AmenRa
    Fortarock 2013
ZO.
08 APR
AMENRA Cactus Club @ MaZ, 20:00 uur Cactus Muziekcentrum, Brugge
2018
Hoofdprogramma AmenRa
Toegang €22/€25

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 08 april 2018.
Dat is 2210 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met het eerder dit jaar uitgebrachte 'Mass VI' bevestigde Amenra hun status van één van de meest invloedrijke acts van België. Amenra is geen band meer, Amenra is een begrip. Vaandeldragers van de hedendaagse alternatieve metal en voorgangers in de duistere dienst die Church of Ra heet en gelijkgestemde groepen als Oathbreaker en The Black Heart Rebellion verenigt.

De sludge metal van Amenra snijdt diep en is bruut emotioneel. Een continu verwerkingsproces van de meest donkere momenten van de groepsleden. Ondersteund door loodzware gitaarmuren zoekt frontman Colin H. Van Eechout zijn fysieke en geestelijke limieten op. Maar Amenra zalft ook. Pijn is immers één van de wegen naar genezing.

Amenra is één van de meest intense livebands van het moment. De zeldzame concerten zijn een overdonderende ervaring die je minstens één maal in je leven moet meegemaakt hebben. Kans is groot dat je als ander mens buiten stapt.

Foto's van AmenRa

Foto AmenRa te Summer Darkness 2013 Foto AmenRa te Pukkelpop 2008 Foto AmenRa te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso Foto AmenRa te Lowlands 2018 - zondag Foto AmenRa te Summer Darkness 2013 Foto AmenRa te Best Kept Secret 2022 - zondag
 
Bekijk alle 33 foto's van AmenRa

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws