concert: Benjamin Fro in Paradiso op DONDERDAG 08 FEBRUARI 2018

  • Benjamin Fro
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Benjamin Fro
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen
DO.
08 FEB
BENJAMIN FRO Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2018
Hoofdprogramma Benjamin Fro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 08 februari 2018.
Dat is 2267 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Benjamin Fro in Paradiso
DEZE Benjamin Fro TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 08 feb
Paradiso, Amsterdam
€ 8,51

EXTRA INFORMATIE

Poëtische rapper uit Amsterdam. Benjamin Fro is een Amsterdamse rapper en dichter die op dansbare beats tekeergaat over filosofische -en maatschappelijke onderwerpen. Hij kwam als rapper tot wasdom in zijn jaren als rapper van PLeaSe! waarmee hij honderden optredens gaf, o.a. bij DWDD, de Melkweg, en natuurlijk Paradiso.
Op 28 februari 2017 presenteerde hij zijn eerste album: Praten Over Leven. Hij maakte het album met zijn vaste producer Gianni Futon. Het album dat in boekvorm werd uitgebracht staat stijf van de verwijzingen naar filosofen, dichters, rappers en zichzelf. In het album probeert Benjamin Fro de luisteraar op een andere manier naar de wereld te laten kijken. De ideeën van klassieke en hedendaagse filosofen passeren de revue in een levendige en met onzekerheid gevulde beschouwing van Fro’s subjectieve wereldbeleving.

Foto's van Benjamin Fro

Foto Benjamin Fro te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Benjamin Fro te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Benjamin Fro te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Benjamin Fro te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Benjamin Fro te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Benjamin Fro te Grasnapolsky zaterdag 2018
 
Bekijk alle 9 foto's van Benjamin Fro