concert: David Wax Museum / Matthew Logan Vasquez in Café Wilhelmina op VRIJDAG 10 NOVEMBER 2017

  • Matthew Logan Vasquez
    Nathaniel Rateliff & The Night Sweats - 28/10 - TivoliVredenburg
    © Anne-Marie Kok
  • Matthew Logan Vasquez
    Nathaniel Rateliff & The Night Sweats - 28/10 - TivoliVredenburg
    © Anne-Marie Kok
VR.
10 NOV
DAVID WAX MUSEUM / MATTHEW LOGAN VASQUEZ 21:00 uur Café Wilhelmina, Eindhoven
2017
Toegang € 7,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 10 november 2017.
Dat is 2351 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

MATTHEW LOGAN VASGUEZ (USA)
De zanger-gitarist besloot na tien jaar als frontman van Delta Spirit solo te gaan. De uit Austin, Texas afkomstige zanger laat zijn persoonlijke kant zien en zijn muziek klinkt als een alternatieve countryversie van The National, maar hij schuwt ook zeker het rijke verleden van de de klassieke country niet. Vorig jaar verscheen zijn debuutalbum 'Solicitor Returns'.

DAVID WAX MUSEUM (USA)
Support op deze avond komt van de uit Charlottesville afkomstige David Wax Museum. David Wax schrijft folky liedjes die geïnspireerd zijn door zijn studietijd in Mexico. Je kan zijn muziek daarom ook goed vergelijken met Buena Vista Social Club, maar ook Bob Dylan en the Avett Brothers. David Wax Museum is een Flok- en Roots groep die traditionele Mexicaanse Son-muziek mengt met Americana in wat ze "Mexo-Americana" noemen. David Wax en Suz Slezak zijn de kernleden.

Foto's van Matthew Logan Vasquez

Foto Matthew Logan Vasquez te Nathaniel Rateliff & The Night Sweats - 28/10 - TivoliVredenburg Foto Matthew Logan Vasquez te Nathaniel Rateliff & The Night Sweats - 28/10 - TivoliVredenburg Foto Matthew Logan Vasquez te Nathaniel Rateliff & The Night Sweats - 28/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 3 foto's van Matthew Logan Vasquez

Gerelateerd nieuws