concert: Corb Lund / Dig Deeper / Colter Wall / SUSTO in Paradiso op MAANDAG 29 JANUARI 2018

MA.
29 JAN
CORB LUND / DIG DEEPER / COLTER WALL / SUSTO Grote Zaal, 18:30 uur Paradiso, Amsterdam
2018

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 29 januari 2018.
Dat is 2271 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Corb Lund / Dig Deeper / Colter Wall / SUSTO in Paradiso
DEZE Corb Lund / Dig Deeper / Colter Wall / SUSTO TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 29 jan
Paradiso, Amsterdam
€ 14,18

EXTRA INFORMATIE

Colter Wall is bezig aan een ware opmars in de hedendaagse country en folk scene. Hij opende al voor Lucinda Williams in de Ryman Auditorium en kreeg een staande ovatie van Steve Earle tijdens zijn tv optreden bij Skyville Live. In 2015 bracht Colter Wall zijn debuut EP ‘Imaginary Appalachia’ uit, met daarop onder meer de single ‘Sleeping On The Blacktop’ – welke inmiddels meer dan 3 miljoen keer beluisterd is op Spotify. Inmiddels is zijn debuutalbum toepasselijk genaamd ‘Colter Wall’ uit, geproduceerd door niemand minder dan Dave Cobb (Jason Isbell, Chris Stapleton, Miranda Lambert).
Dig Deeper, opgericht door zanger/gitarist Einar Kaupang met ook gitarist Øystein Braut (Electric Eye, Low Frequency in Stereo) in de gelederen, maakt ntry en rock met lang uitgesponnen gitaarpartijen. De band roept qua sfeer en sound herinneringen op aan acts als War on Drugs, Grateful Dead en Neil Young.

Corb Lund / Dig Deeper / Colter Wall / SUSTO Paradiso verslag

Met het Sugar Mountain label heeft Paradiso een mooi merk op de markt gezet. Als liefhebber van de betere Americana, roots, country en folk kan je blindelings het advies van de programmeurs volgen. In 2018 gaat het Sugar Mountain merk vlammend van start. Begin januari was er een avond met de beste Nederlandse bands....

Naar het complete Corb Lund / Dig Deeper / Colter Wall / SUSTO in Paradiso verslag

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest