concert: Nightshift presents: De Sluwe Vos in Neushoorn

VR.
22 DEC
NIGHTSHIFT PRESENTS: DE SLUWE VOS Grote Zaal, 23:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2017
HOOFDPROGRAMMA De Sluwe Vos
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Nightshift presents: De Sluwe Vos in Neushoorn
DEZE Nightshift presents: De Sluwe Vos TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 22 dec
Neushoorn, Leeuwarden
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Van de beste clubs tot de grootste festivals, De Sluwe Vos bouwt er een feestje. Nightshift haalt hem vanavond naar Neushoorn, want Leeuwarden is weer toe aan een echt house- en technofeest.

Robert Vosmeijer, beter bekend als De Sluwe Vos, heeft in rap tempo naam gemaakt. Een tempo dat we terugzien in zijn draaistijl. Hij staat namelijk bekend als een meedogenloze aanjager van het publiek, iemand die rusteloos en supersnel platen kan klappen. Het is de stijl waarvan mensen hem kennen en hij wil graag het verschil maken in de house- en technoscene. Dat hij anders dan anders draait heeft hem geen windeieren gelegd, hij draaide al op festivals als Lowlands, Pukkelpop (BE), Glastonbury (UK) en nog vele anderen. Hij tekent graag buiten de lijntjes, is elke week minstens drie keer op pad en staat vanavond in ons bescheiden poptempel.

FOTO'S VAN De Sluwe Vos

Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015
 
Bekijk alle 5 foto's van De Sluwe Vos

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS