concert: Fleddy Melculy / Rectum Raiders in Doornroosje

PODIUMINFO FOTO'S VAN Fleddy Melculy / Rectum Raiders in Doornroosje

VR.
23 MRT
FLEDDY MELCULY / RECTUM RAIDERS Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Fleddy Melculy / Rectum Raiders in Doornroosje
DEZE Fleddy Melculy / Rectum Raiders TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 23 mrt
Doornroosje, Nijmegen
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Maak je op voor de HEAVY METAAAAALLL PAAAARRRRRTYYYY van het jaar! Vanavond staan de Belgische metalsensatie Fleddy Melculy én de glamkitch rockers van Rectum Raiders samen op het affiche. Afgelopen winter braken beide bands op verschillende avonden Merleyn vakkundig tot de grond toe af, ditmaal is Doornroosje aan de beurt!
Fleddy Melculy staat op het punt de wereld te veroveren hun cross-over van snoeiharde metal, hardcore en Vlaamse teksten en scoorde begin 2016 een dikke cult hits met de nummer ‘T-shirt van Metallica’, ‘Apu van de Nightshop’ en ‘Geen Vlees Wel Vis’.
De vijf mannen van de Nijmeegse Rectum Raiders maken een vuige mix van alles wat hard, snel en zwaar is, met een keiharde trap onder de gordel. De band laat zich inspireren door niet mis te verstane rockgoden als Judas Priest, Turbonegro en vaderlandse helden zoals Peter Pan Speedrock.

FOTO'S VAN Fleddy Melculy, Rectum Raiders

Foto Fleddy Melculy te Nirwana Tuinfeest 2017 - Vrijdag Foto Fleddy Melculy te Pedro Pico Pop 2017 Foto Fleddy Melculy te Freddy Melculy / Rectum Raiders - 23/03 - Doornroosje Foto Fleddy Melculy te Pedro Pico Pop 2017 Foto Fleddy Melculy te Baroeg Open Air 2018 Foto Fleddy Melculy te Pedro Pico Pop 2017
 
Bekijk alle 47 foto's van Fleddy Melculy
Bekijk alle 5 foto's van Rectum Raiders

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS