concert: Jaya The Cat in Poppodium Volt

DI.
26 DEC
JAYA THE CAT Grote zaal, 21:00 uur Poppodium Volt, Sittard
2017
HOOFDPROGRAMMA Jaya The Cat
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Jaya The Cat in Poppodium Volt
DEZE Jaya The Cat TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 26 dec
Poppodium Volt, Sittard
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way! Op dinsdag 26 december sluit Poppodium Volt traditiegetrouw de Kerst af met een verpletterend optreden van Jaya The Cat. Een betere manier om de kerst-kilo’s te verbranden bestaat niet!
Deze half Amerikaanse, half Nederlandse band is één van de vooraanstaande bands in het Europese live circuit. Door de combinatie van reggae, ska en punk-rock met dub en dance hall beats is het bijna onmogelijk niet meegesleept te worden in de muziek. Elk optreden van Jaya The Cat is een onvergetelijk feest en het is bijna verboden niet mee te dansen en zingen!

De show staat in het teken van het nieuwe album 'A Good Day For The Damned', dat begin november uitkomt op Bomber Music (UK) and Destiny Records (DLD).

FOTO'S VAN Jaya The Cat

Foto Jaya The Cat te Jaya The Cat - 3/9 - 013 Foto Jaya The Cat te Elektra's Tuinfeest 2007 Foto Jaya The Cat te Elektra's Tuinfeest 2007 Foto Jaya The Cat te Jaya The Cat - 3/9 - 013 Foto Jaya The Cat te Jaya the Cat - 7/6 - Tivoli Foto Jaya The Cat te Huntenpop 2007
 
Bekijk alle 29 foto's van Jaya The Cat

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST