concert: Tim Knol in De Amer

ZO.
21 JAN
TIM KNOL 20:00 uur De Amer, Amen
2018
HOOFDPROGRAMMA Tim Knol

EXTRA INFORMATIE

Songwriter en muzikant Tim Knol oogstte zeven jaar geleden landelijk succes met zijn titelloze debuutplaat en doorbraaksingle Sam. Knol waarborgt een sterke langdurige fascinatie voor Amerikaanse rootsmuziek als country en Americana, doch altijd met een knipoog richting pop en alternatieve rockbands als Big Star en Teenage Fanclub. Naast beroepsmuzikant en muzikant is Knol ook begenadigd fotograaf en eigenaar van platenlabel Tender Records.

Zijn komende plaat Cut the Wire is een fraaie liedjesplaat, precies zoals we dat van Tim Knol gewend zijn. Elk van deze dertien songs is een mooi miniatuurtje an sich, met eigen vorm, ontstaansgeschiedenis en betekenis. De bevlogenheid spontaniteit van zijn garage/punkgroep The Miseries sijpelt op Cut The Wire een beetje door.

FOTO'S VAN Tim Knol

Foto Tim Knol te Tim Knol - 17/03 - TivoliVredenburg Foto Tim Knol te Werfpop 2011 Foto Tim Knol te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Tim Knol te Pinkpop 2011 Foto Tim Knol te Paaspop Schijndel 2011 Foto Tim Knol te Eurosonic Noorderslag 2011
 
Bekijk alle 80 foto's van Tim Knol

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS