concert: Tim Knol in Paradiso Noord (Tolhuistuin)

PODIUMINFO FOTO'S VAN Tim Knol in Paradiso Noord (Tolhuistuin)

VR.
23 MRT
TIM KNOL Concertzaal, 20:00 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam ( Paradiso )
2018
HOOFDPROGRAMMA Tim Knol
VOORPROGRAMMA Swinder
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Tim Knol in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
DEZE Tim Knol TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 23 mrt
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 17,02

EXTRA INFORMATIE

Songwriter en muzikant Tim Knol oogstte zeven jaar geleden landelijk succes met zijn titelloze debuutplaat en doorbraaksingle Sam. Knol waarborgt een sterke langdurige fascinatie voor Amerikaanse rootsmuziek als country en Americana, doch altijd met een knipoog richting pop en alternatieve rockbands als Big Star en Teenage Fanclub. Naast beroepsmuzikant en muzikant is Knol ook begenadigd fotograaf en eigenaar van platenlabel Tender Records.

Zijn komende plaat Cut the Wire is een fraaie liedjesplaat, precies zoals we dat van Tim Knol gewend zijn. Elk van deze dertien songs is een mooi miniatuurtje an sich, met eigen vorm, ontstaansgeschiedenis en betekenis. De bevlogenheid spontaniteit van zijn garage/punkgroep The Miseries sijpelt op Cut The Wire een beetje door.

FOTO'S VAN Tim Knol, Swinder

Foto Tim Knol te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Tim Knol te De Wereld Draait Buiten 2013 Foto Tim Knol te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Tim Knol te Tim Knol - 17/03 - TivoliVredenburg Foto Tim Knol te Pinkpop 2011 Foto Tim Knol te Zwarte Cross 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 80 foto's van Tim Knol
Bekijk alle 4 foto's van Swinder

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS