concert: Tim Knol in TivoliVredenburg

PODIUMINFO FOTO'S VAN Tim Knol in TivoliVredenburg

ZA.
17 MRT
TIM KNOL Cloud Nine, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2018
HOOFDPROGRAMMA Tim Knol
VOORPROGRAMMA Swinder
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tim Knol in TivoliVredenburg was uitverkocht.
Volgens onze informatie
was dit concert uitverkocht.
za 17 mrt
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Songwriter en muzikant Tim Knol oogstte zeven jaar geleden landelijk succes met zijn titelloze debuutplaat en doorbraaksingle Sam. Knol waarborgt een sterke langdurige fascinatie voor Amerikaanse rootsmuziek als country en Americana, doch altijd met een knipoog richting pop en alternatieve rockbands als Big Star en Teenage Fanclub. Naast beroepsmuzikant en muzikant is Knol ook begenadigd fotograaf en eigenaar van platenlabel Tender Records.

Zijn komende plaat Cut the Wire is een fraaie liedjesplaat, precies zoals we dat van Tim Knol gewend zijn. Elk van deze dertien songs is een mooi miniatuurtje an sich, met eigen vorm, ontstaansgeschiedenis en betekenis. De bevlogenheid spontaniteit van zijn garage/punkgroep The Miseries sijpelt op Cut The Wire een beetje door.

FOTO'S VAN Tim Knol, Swinder

Foto Tim Knol te Tim Knol - 23/03 - Paradiso Noord Foto Tim Knol te Pinkpop 2011 Foto Tim Knol te Werfpop 2011 Foto Tim Knol te Parkpop 2011 Foto Tim Knol te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Tim Knol te Tim Knol - 17/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 80 foto's van Tim Knol
Bekijk alle 4 foto's van Swinder

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST