concert: Tim Knol in Podium Asteriks

VR.
09 MRT
TIM KNOL 20:00 uur Podium Asteriks, Leeuwarden
2018
HOOFDPROGRAMMA Tim Knol
TOEGANG 10,87

EXTRA INFORMATIE

Songwriter en muzikant Tim Knol oogstte zeven jaar geleden landelijk succes met zijn titelloze debuutplaat en doorbraaksingle Sam. Knol waarborgt een sterke langdurige fascinatie voor Amerikaanse rootsmuziek als country en Americana, doch altijd met een knipoog richting pop en alternatieve rockbands als Big Star en Teenage Fanclub. Naast beroepsmuzikant en muzikant is Knol ook begenadigd fotograaf en eigenaar van platenlabel Tender Records.

Zijn komende plaat Cut the Wire is een fraaie liedjesplaat, precies zoals we dat van Tim Knol gewend zijn. Elk van deze dertien songs is een mooi miniatuurtje an sich, met eigen vorm, ontstaansgeschiedenis en betekenis. De bevlogenheid spontaniteit van zijn garage/punkgroep The Miseries sijpelt op Cut The Wire een beetje door.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Tim Knol

Foto Tim Knol te Pinkpop 2011 Foto Tim Knol te Paaspop Schijndel 2011 Foto Tim Knol te Into The Great Wide Open 2010 Foto Tim Knol te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Tim Knol te Crystal Ball - 24/9 - Melkweg Foto Tim Knol te Werfpop 2011
 
Bekijk alle 55 foto's van Tim Knol

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS