concert: The Van Jets in Rotown

DI.
19 DEC
THE VAN JETS 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2017
HOOFDPROGRAMMA The Van Jets
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Van Jets in Rotown
DEZE The Van Jets TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 19 dec
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

We zijn precies tien jaar verwijderd van het wonderbaarlijke debuut Electric Soldiers, en inderdaad: The Van Jets zijn nog steeds een van de meest eigenwijze en consequent briljante Belgische bands in het circuit. Album numero vijf heet Future Primitives, met wederom een uiterst originele mix van glam, Britpop, garage, wave en indierock. Zoals de titel al suggereert, vormt Bang! alvast een pittig waarschuwingsschot: “Bang! goes the future crashing into me.”

Het viertal uit Oostende is een unicum binnen het rocklandschap: een band die hitgevoeligheid, charisma en het dwarse experiment slim met elkaar verzoent. Je zou denken: misschien hebben The Van Jets de toekomst gezien en zijn ze daardoor qua geluid de tijd ver vooruit. Als dat werkelijk zo is, dan krijgen we een concert dat ons tot ver in de toekomst blijft heugen.

FOTO'S VAN The Van Jets

Foto The Van Jets te Cortonville Presenteert - 11/11 - Hedon Foto The Van Jets te Suikerrock 2013 Foto The Van Jets te Woost + The Van Jets - 30/10 - 013 Tilburg Foto The Van Jets te Rock Werchter 2013 - dag 3 Foto The Van Jets te Rock Werchter 2013 - dag 3 Foto The Van Jets te Woost + The Van Jets - 30/10 - 013 Tilburg
 
Bekijk alle 27 foto's van The Van Jets

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN