concert: Stuart Mavis in Neushoorn

ZO.
26 NOV
STUART MAVIS Café, 17:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2017
HOOFDPROGRAMMA Stuart Mavis
VOORPROGRAMMA Vikings in Tibet
CONCERT GRATIS
Stuart Mavis in Neushoorn is gratis.
Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Neushoorn is voor het Leeuwarder Stuart Mavis een thuiswedstrijd. Dansbare muziek die doorregen is met hiphop en pop. De winnaar van deze wedstrijd is het publiek, dat staat nu al vast.

De band rondom Sjoerd Vriesema brengt pure popliedjes met elektronische en psychedelische invloeden. En dat alles in een donkere en melancholische omlijsting van trompet en een toffe ritmesectie. De liedjes van Stuart Mavis zitten ingenieus in elkaar, met invloeden van The Beatles en Kendrick Lamar. Verwacht geen luchtige teksten. Stuart Mavis spreekt je aan en is maatschappijkritisch. Maar dat gaat je zeker niet weerhouden om te dansen. Als je drie keer op een rij Eurosonic plat speelt en het publiek al dansend en zingend aan je voeten ligt zegt dat genoeg.

FOTO'S VAN Stuart Mavis, Vikings in Tibet

Foto Stuart Mavis te Popronde Leiden 2016 Foto Stuart Mavis te Popronde Leiden 2016 Foto Stuart Mavis te Popronde Leiden 2016 Foto Stuart Mavis te Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag Foto Stuart Mavis te Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag Foto Stuart Mavis te Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag
 
Bekijk alle 7 foto's van Stuart Mavis
Bekijk alle 3 foto's van Vikings in Tibet

GERELATEERD NIEUWS