concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in Paard

ZA.
23 DEC
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
HOOFDPROGRAMMA De Jeugd Van Tegenwoordig
VOORPROGRAMMA Cartiez
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets De Jeugd Van Tegenwoordig in Paard
Tickets De Jeugd Van Tegenwoordig:
za 23 dec
Paard, Den Haag
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

De Jeugd van Tegenwoordig, liefkozend De Jeugd genoemd, is een Nederlandse hiphopgroep die oldschool gaat en de handen niet omdraait voor teksten zo droog als de maan en beats waarvan je gaat watertanden als een nijlpaard. In 2004 braken Willie Wartaal, Vjeze Fur, Faberyayo en vaste producer Bas Bron door met de mega hit ‘Watskeburt?!’ en sindsdien is de spreekwoordelijke beer los.

Vage verhalen over de schepping
Over het ontstaan van de groep is niet veel bekend, want als het om de geschiedenis van de groep gaat, verkondigt De Jeugd graag onzin. Zo zou Pepijn in de metro de tekst van ‘Watskeburt!?’ hebben gevonden. De biografie die de release van het nummer vergezelde, meldt dat de drie elkaar bij een auditie voor Idols hebben ontmoet. Dat onwaarschijnlijke gegeven werd in enkele media zelfs braaf overgenomen, ook omdat de drie er in interviews graag nog wat schepjes bovenop deden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN De Jeugd Van Tegenwoordig, Cartiez

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Bevrijdingspop Haarlem 2012 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Snoop Dogg - 21/9 - Heineken Music Hall Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Paaspop 2016 - Zondag Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Into The Great Wide Open 2011 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Raw Rhythm 2009 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Suikerrock 2014
 
Bekijk alle 190 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS