concert: Eefje De Visser in Doornroosje

VR.
15 DEC
EEFJE DE VISSER Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2017
HOOFDPROGRAMMA Eefje De Visser
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Eefje De Visser in Doornroosje
Tickets Eefje De Visser:
vr 15 dec
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Na de goede ontvangst van haar 3e plaat Nachtlicht in 2016 en 2 succesvolle clubtours met haar vaste band én een uitverkocht Carré, besluit Eefje sinds lange tijd weer alleen het podium op te kruipen. Dit keer laat ze zich zien als mutli-instrumentalist en geeft ze een nieuwe invulling aan haar melancholische popliedjes. Voor het podiumbeeld werkte ze samen met de Londense videomaker/ontwerper Maxmana, verantwoordelijk voor de video van Scheef en winnaar van de Grand Prix Dutch Animation 2015. Eefje de Visser klinkt nog altijd eigenzinnig en dromerig, maar ook dansbaarder dan ooit. Op deze avond zal Eefje liedjes spelen uit haar hele repertoire.
In de Belgische Focus Knack wordt haar nieuwe geluid vergeleken met die van FKA Twigs en Jamie XX, maar ook verwijzingen naar Feist, Cat Power (Humo) en Air (3voor12) komen voorbij.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Eefje De Visser

Foto Eefje De Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje De Visser te Grasnapolsky 2016 - Zondag Foto Eefje De Visser te Damaris 2014 Foto Eefje De Visser te Parkpop 2014 Foto Eefje De Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje De Visser te Eurosonic Noorderslag 2012
 
Bekijk alle 67 foto's van Eefje De Visser

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS