concert: Eefje De Visser in Rotown

ZO.
17 DEC
EEFJE DE VISSER 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2017
HOOFDPROGRAMMA Eefje De Visser
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Eefje De Visser in Rotown
DEZE Eefje De Visser TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 17 dec
Rotown, Rotterdam
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

Met haar vorige plaat Nachtlicht heeft Eefje de Visser iets ontzettend knaps gedaan. Ze heeft zichzelf opnieuw uitgevonden zonder zichzelf per se helemaal opnieuw uit te vinden. Nachtlicht is qua arrangement een meesterwerk geworden: een spannende, dromerige samensmelting van elektronische en akoestische elementen.

Door die onderhuidse, beklemmende sferen hang je des te meer aan De Vissers lippen. Ze heeft zich ontwikkeld tot een moderne songwriter: niet iemand die slechts met mooie akoestische liedjes aan komt waaien, maar ook dansbaar en experimenteel uit de voeten komt.

Kortom: Eefje de Visser is een artiest die alle facetten tot in de puntjes zelf beheerst: de instrumentatie, de aankleding en de spanningsbogen. Vanavond kiest ze voor een solo-show met beeldelementen: de Londense filmmaker Maxmana, verantwoordelijk voor die prachtige clip van Scheef, verzorgt hierbij de visuele aankleding.

FOTO'S VAN Eefje De Visser

Foto Eefje De Visser te Grasnapolsky 2016 - Zondag Foto Eefje De Visser te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Eefje De Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg Foto Eefje De Visser te Parkpop 2014 Foto Eefje De Visser te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Eefje De Visser te Festival deBeschaving 2014
 
Bekijk alle 67 foto's van Eefje De Visser

GERELATEERD NIEUWS