concert: Teske at Rotown in Rotown op DONDERDAG 07 DECEMBER 2017

  • Teske
    Teske - 7/12 - Rotown
    © Eva Ruiten
  • Teske
    Teske - 7/12 - Rotown
    © Eva Ruiten

Podiuminfo foto's van Teske at Rotown in Rotown

DO.
07 DEC
TESKE AT ROTOWN 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2017
Hoofdprogramma Teske

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 07 december 2017.
Dat is 2323 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Teske at Rotown in Rotown
DEZE Teske at Rotown TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 07 dec
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Teske de Schepper is een prachtig voorbeeld van de moderne popster. Via YouTube en Instagram heeft ze als vlogger duizenden volgers weten te werven. Inmiddels maakt Teske een aantal jaar furore als zangeres, een dappere sprong die haar heel natuurlijk toekomt. Teske schrijft en zingt namelijk al haar hele leven, en dat talent ontplooit ze nu voor een groot publiek. Aanvankelijk in het Engels met debuutsingle Rewritten, en nu, sinds die geweldige zomerhit Samen met Mr. Polska, in het Nederlands.

De EP 'Alles is' laat een hele andere kant van Teske zien dan de persoon die we op de vele blogs en videos ontmoeten. Vier liedjes waarin de melancholiek onder de oppervlakte sluimert en minder hapklare gedachtes tot uitdrukking komen. Muziek is voor Teske een middel om zichzelf niet anders voor te doen dan ze daadwerkelijk is: met meer diepgang en meer volwassen thematiek. Teske is momenteel bezig aan haar eerste album, waarvan we vanavond hopelijk materiaal te horen krijgen.

Foto's van Teske

Foto Teske te Teske - 29/03 - De Helling Foto Teske te Teske - 7/12 - Rotown Foto Teske te Teske - 7/12 - Rotown Foto Teske te Appelpop 2017 Foto Teske te Appelpop 2017 Foto Teske te Indian Summer Festival 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 35 foto's van Teske

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest