concert: Mala Vita in Simplon op ZATERDAG 23 DECEMBER 2017

  • Mala Vita
    Festival deBeschaving 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Mala Vita
    Festival deBeschaving 2012
    © Gertjan van der Loo
ZA.
23 DEC
MALA VITA Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2017
Hoofdprogramma Mala Vita

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 23 december 2017.
Dat is 2315 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Mala Vita in Simplon
DEZE Mala Vita TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 23 dec
Simplon, Groningen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Na het vele touren door Europa komen de mannen van Mala Vita nog één keer terug met een afscheidstour. De Italiaanse, Servische en Bosnische roots van de drie bandleden spelen een belangrijke rol in het oh zo kenmerkende wereldse geluid van de band. Een mix van Zuid-Europese folk en rock muziek is wat je naar je toegeworpen krijgt. In hun genre ‘Global Roots Rock’ zijn eigenlijk geen grenzen te vinden. De verschillende karakters en achtergronden van de bandleden vormen het geluid van Mala Vita.

Het meest recente album ‘So Far So Good’ werd goed ontvangen via diverse media. Dat dit hun laatste tour wordt is dan ook meer dan spijtig te noemen, maar het geeft deze avond toch iets speciaals. Met meer dan 10 jaar speeltijd houdt het hier toch echt op. Pak je kans om deze band nog een laatste keer te zien knallen in Simplon!

Foto's van Mala Vita

Foto Mala Vita te Parkpop 2008 Foto Mala Vita te Westerpop 2016 Foto Mala Vita te Bevrijdingsfestival Overijssel 2010 Foto Mala Vita te Bevrijdingsfestival Utrecht 2010 Foto Mala Vita te Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso Foto Mala Vita te Westerpop 2016
 
Bekijk alle 72 foto's van Mala Vita

Gerelateerd nieuws