concert: Mala Vita Afscheidstour in Paard op DONDERDAG 28 DECEMBER 2017

  • Mala Vita
    Festival deBeschaving 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Mala Vita
    Festival deBeschaving 2012
    © Gertjan van der Loo
DO.
28 DEC
MALA VITA AFSCHEIDSTOUR Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
Hoofdprogramma Mala Vita

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 28 december 2017.
Dat is 2283 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Mala Vita Afscheidstour in Paard was uitverkocht.
Volgens onze informatie
was dit concert uitverkocht.
do 28 dec
Paard, Den Haag
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Na veel concerten door heel Europa zijn ze voor de allerlaatste keer terug met een afscheidstour. In het begin van dit jaar stonden de mannen van Mala Vita nog met hun ‘Paard op Hol show’ in Theater De Veste in Delft en lieten zij het net uitgebrachte album ‘So Far So Good’ horen. Je hoort niet alleen de vertrouwde, smeuïge mix van rock en zuid Europese folk, maar ook hun muzikale roots uit de USA en het altijd zonnige Mexico.

Vergeet niet dat muzikale grenzen sowieso niet bestaan bij Mala Vita: met afkomsten uit Italië, Bosnië & Servië zal er een heerlijk wereldse vibe in ’t Paard neerstrijken. De band Mala Vita speelt Global Roots Rock; een mix van folk en rock in een jasje van Zuid Europese passie. Het zijn de verschillende karakters en achtergronden van de drie kernleden die deze sound van Mala Vita hebben gevormd.

Foto's van Mala Vita

Foto Mala Vita te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2006 Foto Mala Vita te Bevrijdingsfestival Utrecht 2010 Foto Mala Vita te Lowlands 2005 Foto Mala Vita te Zwarte Cross 2008 Foto Mala Vita te Summer Square 2008 Foto Mala Vita te Parkpop 2008
 
Bekijk alle 72 foto's van Mala Vita

Gerelateerd nieuws