concert: Rilan & The Bombardiers in Simplon

VR.
30 MRT
RILAN & THE BOMBARDIERS Kleine Zaal, 21:00 uur Simplon, Groningen
2018
HOOFDPROGRAMMA Rilan & The Bombardiers
VOORPROGRAMMA Jay-Way
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Rilan & The Bombardiers in Simplon
DEZE Rilan & The Bombardiers TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 30 mrt
Simplon, Groningen
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Pop, funk en R&B, maar dan op hun eigen manier. De Haarlemse formatie Rilan & The Bombardiers speelde dit jaar op maar liefst 27 festivals in o.a. Nederland, Luxemburg, Duitsland en Roemenië! En dat is niet zonder reden, de single ‘Walking On Fire’ van de gelijknamige EP heeft het zelfs tot de beeldbuis geschopt. In de Amerikaanse series Shooter, Shut Eye en Rosewood is deze track te horen en dat bracht ze op de meest uiteenlopende plaatsen.

Naast optredens op Sziget, Bevrijdingspop Haarlem en bij ons in Simplon bracht Rilan begin dit jaar zijn nieuwe single ‘Supernatural’ uit. Het nummer gaat over de schoonheid van onze planeet en hoe we die moeten koesteren. In 2018 ligt er een veelbelovend debuutalbum in het vooruitzicht en gaat de band langs de Nederlandse poppodia. Eén ding is zeker: een avond met Rilan & The Bombardiers wordt gegarandeerd een muzikaal feestje!

FOTO'S VAN Rilan & The Bombardiers, Jay-Way

Foto Rilan & The Bombardiers te Popronde Leiden 2016 Foto Rilan & The Bombardiers te Popronde Leiden 2016 Foto Rilan & The Bombardiers te Popronde Leiden 2016 Foto Rilan & The Bombardiers te Songbird 2013 - Dag 2 Foto Rilan & The Bombardiers te Songbird 2013 - Dag 2 Foto Rilan & The Bombardiers te Vintage Trouble - 24/1 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 18 foto's van Rilan & The Bombardiers
Bekijk alle 6 foto's van Jay-Way

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS