concert: All Tvvins in Rotown

ZO.
04 MRT
ALL TVVINS 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA All Tvvins
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets All Tvvins in Rotown
DEZE All Tvvins TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 04 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Nee, Conor Adams en Lay Kaye, samen het Ierse synth-pop duo All Tvvins, zijn niet écht een tweeling. In muziektermen kun je echter spreken van een 'zo goed als'. Zodra Adams en Kaye samen in de studio duiken, lijken de hitgevoelige liedjes haast uit de lucht te vallen. All Tvvins is alles wat bands als Phoenix, Everything Everything en Foals goed maakt in tweevoud: verdraaid pakkende indiepop met een rijkdom aan hooks die zich in de bovenkamer nestelen.

Adams en Kayes speelden in het verleden in experimentelere bandjes als Adebisi Shank en The Cast of Cheers, dus ook voor henzelf is de overstap naar pure pop een aangename verrassing geweest. Het leverde een geweldige plaat op in IIVV, een samenwerking met landgenoot James Vincent McMorrow en een tour met Editors. Daar kun je mee thuiskomen. Er ligt alweer nieuw materiaal op de plank voor All Tvvins: nieuwe single Anything is een soepele, dansbare song vol exotische klanken.

FOTO'S VAN All Tvvins

Foto All Tvvins te Metropolis Festival 2015 Foto All Tvvins te Metropolis Festival 2015 Foto All Tvvins te Metropolis Festival 2015 Foto All Tvvins te Metropolis Festival 2015 Foto All Tvvins te Metropolis Festival 2015 Foto All Tvvins te Metropolis Festival 2015
 
Bekijk alle 6 foto's van All Tvvins

GERELATEERD NIEUWS