concert: Michael Prins in Paard

DO.
21 DEC
MICHAEL PRINS Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
HOOFDPROGRAMMA Michael Prins
VOORPROGRAMMA Arno Loriaux
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Michael Prins in Paard
DEZE Michael Prins TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 21 dec
Paard, Den Haag
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Toen Michael Prins gekroond werd tot ‘Beste Singer-Songwriter van Nederland’ ging het snel. Er kwam een debuut album uit die in de top 10 van Beste Album top 100 terecht kwam en de bijbehorende tour was binnen no-time uitverkocht. Dit jaar komt alweer zijn 3e album uit, genaamd “It’s Murder, Guilty On Killing Sweet Emotion”.

Met het verschijnen van zijn derde plaat kiest Michael voor een andere benadering. Zo zegt hij zelf: “Ik was begonnen met het schrijven van een opvolger van ‘A Dreamer’s Dream…’, veel piano, nog zwaarder en intenser dan voorheen. Na 8 stukken heb ik alles aan de kant gegooid en ben helemaal opnieuw begonnen. Weg van de piano, één gitaar, weg van een uitvergroting van eerder werk en weg van een herhaling van zetten.” Wel kunnen we weer zijn zorgeloze liefdes teksten en een hoop ironie verwachten.

FOTO'S VAN Michael Prins, Arno Loriaux

Foto Michael Prins te Songbird 2013 - Dag 2 Foto Michael Prins te Songbird 2013 - Dag 2 Foto Michael Prins te Dauwpop 2014 Foto Michael Prins te Songbird 2013 - Dag 2 Foto Michael Prins te Hooverphonic - 25/8 - Openlucht Theater Amsterdamse Bos Foto Michael Prins te Festival Stille Nacht 2014
 
Bekijk alle 32 foto's van Michael Prins

GERELATEERD NIEUWS