concert: Michael Prins in Rotown op VRIJDAG 24 NOVEMBER 2017

  • Michael Prins
    De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
  • Michael Prins
    De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
VR.
24 NOV
MICHAEL PRINS 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2017
Hoofdprogramma Michael Prins
Voorprogramma Arno Loriaux

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 24 november 2017.
Dat is 2316 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Michael Prins in Rotown
DEZE Michael Prins TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 24 nov
Rotown, Rotterdam
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Dat Michael Prins eigenlijk geen introductie meer nodig heeft, is wel duidelijk. In 2013, na zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland, ging de carrière van Prins in de lift. Zijn single Close To You en album Rivertown Fairytales belandden hetzelfde jaar nog in de top-10 van de Album Top 100. Aansluitend tourde hij het hele land door.

Zijn derde studio-album, getiteld It’s Murder, Guilty On Killing Sweet Emotion, dat uitkomt op 13 oktober, is voor Prins een omslag in zijn vertrouwde manier van songwriting. ‘De plaat is opgenomen met een volledige band en geproduceerd onder leiding van Michael Prins zelf, met assistentie van Angelo de Rijke. Ook geen kleintje: het album is gemixt door Martin Pradler (o.a the Rolling Stones, John Mayer).

De najaarstour van Michael Prins, die uiteraard langs Rotown reist, brengt ook weer nieuws met zich mee. Prins zal zijn concert geven met een complete live-band. Op 24 november trapt hij zijn tour bij ons af!

Foto's van Michael Prins, Arno Loriaux

Foto Michael Prins te Life I Live Festival 2014 Foto Michael Prins te Songbird 2013 - Dag 2 Foto Michael Prins te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto Michael Prins te Damaris 2014 Foto Michael Prins te Damaris 2014 Foto Michael Prins te Hooverphonic - 25/8 - Openlucht Theater Amsterdamse Bos
 
Bekijk alle 32 foto's van Michael Prins

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest