concert: Intergalactic Lovers in Neushoorn

DO.
11 JAN
INTERGALACTIC LOVERS Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
HOOFDPROGRAMMA Intergalactic Lovers
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Intergalactic Lovers in Neushoorn
Tickets Intergalactic Lovers:
do 11 jan
Neushoorn, Leeuwarden
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

De oogst uit de Belgische indierockscene overtreft ons al jaren. Eén van die mooie vangsten is Intergalactic Lovers. Laten die nu net naar Neushoorn komen!

Het uit het Vlaamse Aalst afkomstige indierockkwartet heeft al een behoorlijke reis achter de rug. Ze wonnen grote popprijzen in eigen land en met hun eerste twee albums behaalde ze nationaal en internationaal succes. Het laatste werk van afgelopen zomer heeft zelfs al het eerdere lof overtroffen. Album 'Between The Lines' is een kloppend geheel met hier en daar wat post-punkinvloeden. De video van het gelijknamige album brengt een saluut naar de Belgische Schilder René Magritte; die net als de nieuwe single 'River', zeker de moeite waard is om te kijken. Intergalactic Lovers doet misschien zelfs wat denken aan namen als Interpol, Editors en The Cure, maar dan nog heel wat kunstzinniger.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Intergalactic Lovers

Foto Intergalactic Lovers te Into The Great Wide Open 2011 Foto Intergalactic Lovers te Ik Zie U Graag 2011 Foto Intergalactic Lovers te Dour Festival 2011 Foto Intergalactic Lovers te Pukkelpop 2017 - Donderdag Foto Intergalactic Lovers te Life I Live 2015 Foto Intergalactic Lovers te Into The Great Wide Open 2011
 
Bekijk alle 41 foto's van Intergalactic Lovers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS