concert: Intergalactic Lovers + Lee Anderson in Rotown

ZA.
16 DEC
INTERGALACTIC LOVERS + LEE ANDERSON 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2017
HOOFDPROGRAMMA Intergalactic Lovers
VOORPROGRAMMA Lee Anderson
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Intergalactic Lovers + Lee Anderson in Rotown
DEZE Intergalactic Lovers + Lee Anderson TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 16 dec
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

album, dat deze week verschijnt. De band rondom Lara Cherdraoui heeft in thuisland België alle hoeken en gaten veroverd. Op Exhale lijkt de druk van de ketel: de term ‘veelbelovend bandje’ is allang niet van toepassing. Intergalactic Lovers hoort bij de grote jongens. Terecht, want de subtiele doch puntige combinatie van pop, folk, new wave en indierock is uit duizenden te herkennen: de band overstijgt met gemak alle genres en labeltjes die op hen worden geplakt.

Ook in de formatieve jaren was Intergalactic Lovers in topvorm, met een geweldige show in Rotown die toen stijf was uitverkocht. Destijds had Chedraoui nog een gitaar in de hand; door een ongeluk is dat plezier haar helaas ontnomen. Van elke pijnlijke tegenslag kun je echter een voordeel putten. De zangeres ontpopt zich op Exhale nog verder als ijzersterke frontvrouw, die met haar fluweelzachte stem de complete aandachtspanne kan vasthouden. Intergalactic Lovers is terug, en beter dan ooit.

FOTO'S VAN Intergalactic Lovers, Lee Anderson

Foto Intergalactic Lovers te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag Foto Intergalactic Lovers te Appelpop 2015 - Zaterdag Foto Intergalactic Lovers te Appelpop 2015 - Zaterdag Foto Intergalactic Lovers te Breda Barst 2017 Foto Intergalactic Lovers te Ik Zie U Graag 2011 Foto Intergalactic Lovers te Pukkelpop 2017 - Donderdag
 
Bekijk alle 41 foto's van Intergalactic Lovers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS