concert: The McCartney Years in Het Bolwerk op ZATERDAG 21 OKTOBER 2017 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The McCartney Years in Het Bolwerk) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
21 OKT
THE MCCARTNEY YEARS 20:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2017
Toegang vvk € 17,50 zaal € 20,-

EXTRA INFORMATIE

The McCartney Years is niet zomaar een tribute show! Het betreft de ultieme live-ervaring. Precies zoals Sir Paul in de zeventiger jaren klonk. En nu voor het eerst in Nederland!

De Canadese muziekproductie The McCartney Years vormt een eerbetoon aan de muziek van Paul McCartney en omvat de meest succesvolle periode uit zijn loopbaan.

Van The Beatlers tot de hoogtijdagen van The Wings. Van ‘Yesterday’, ‘Lady Madonna’, ‘Hey Jude’, ‘Get Back’, ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ en ‘The Long and Winding Road’ tot ‘Band of the Run’, ‘Live and let Die’ en ‘Listen to what the Man said’.

Tijdens het twee uur durende optreden wordt gebruik gemaakt van veel in het tijdsbeeld passende instrumenten. Bijvoorbeeld de iconische Hofner-basgitaar die Paul McCartney ten tijde van The Beatles bespeelde, de Wings-bas uit de jaren zeventig en de Rhodes-piano uit 1976.