concert: Rival Sons in Doornroosje

ZO.
08 OKT
RIVAL SONS Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2017
HOOFDPROGRAMMA Rival Sons
VOORPROGRAMMA Warbly Jets
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Rival Sons in Doornroosje
DEZE Rival Sons TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 08 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Er is natuurlijk al bijzonder veel fenomenale bluesrock uitgekomen maar de Amerikanen van Rival Sons behoren wat dat betreft tot de buitencategorie. Zij zijn wellicht de beste bluesrockband van het moment. Ozzy Osbourne zei zelf al ooit: “The best band I’ve seen in a long time.” En wie zijn wij om de grootmeester tegen te spreken?

Maar laten we bij de feiten blijven. Rival Sons heeft na het beloftevolle debuut ‘Before The Fire’ (2009) drie geweldige platen uitgebracht. In 2016 verscheen het nieuwe hoofdstuk ‘Hollow Bones’. Een album met een wat harder en rauwer geluid dan de voorgangers, maar nog net zo catchy. Niet alleen qua releases ligt het tempo hoog, de band tourt ook veel. Dat heeft ertoe geleidt dat deze Californiërs een heuse live machine zijn die je absoluut niet mag missen!

FOTO'S VAN Rival Sons, Warbly Jets

Foto Rival Sons te Rival Sons - 08/04 - Tivoli Foto Rival Sons te Rival Sons - 06/06 - Melkweg Foto Rival Sons te Vestrock 2017 - Zaterdag Foto Rival Sons te Rival Sons - 06/06 - Melkweg Foto Rival Sons te Rival Sons - 01/08 - 013 Foto Rival Sons te Suikerrock 2017
 
Bekijk alle 69 foto's van Rival Sons

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST