concert: Rival Sons in Doornroosje

ZO.
08 OKT
RIVAL SONS Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2017
HOOFDPROGRAMMA Rival Sons
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Rival Sons in Doornroosje
Tickets Rival Sons:
zo 08 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Er is natuurlijk al bijzonder veel fenomenale bluesrock uitgekomen maar de Amerikanen van Rival Sons behoren wat dat betreft tot de buitencategorie. Zij zijn wellicht de beste bluesrockband van het moment. Ozzy Osbourne zei zelf al ooit: “The best band I’ve seen in a long time.” En wie zijn wij om de grootmeester tegen te spreken?

Maar laten we bij de feiten blijven. Rival Sons heeft na het beloftevolle debuut ‘Before The Fire’ (2009) drie geweldige platen uitgebracht. In 2016 verscheen het nieuwe hoofdstuk ‘Hollow Bones’. Een album met een wat harder en rauwer geluid dan de voorgangers, maar nog net zo catchy. Niet alleen qua releases ligt het tempo hoog, de band tourt ook veel. Dat heeft ertoe geleidt dat deze Californiërs een heuse live machine zijn die je absoluut niet mag missen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Rival Sons

Foto Rival Sons te Rock Werchter 2011 Foto Rival Sons te Suikerrock 2017 Foto Rival Sons te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto Rival Sons te Rival Sons - 08/04 - Tivoli Foto Rival Sons te Rival Sons - 08/04 - Tivoli Foto Rival Sons te Rival Sons - 01/08 - 013
 
Bekijk alle 69 foto's van Rival Sons

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN