concert: Morgan Heritage in Paard

WO.
25 OKT
MORGAN HERITAGE Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
HOOFDPROGRAMMA Morgan Heritage
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Morgan Heritage in Paard
DEZE Morgan Heritage TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 25 okt
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

De Jamaicaanse reggaeband Morgan Heritage komt met zijn nieuwe tour ‘Avrakedabra World Tour’ naar Paard. Ter ere van hun nieuwste album hebben ze al een aardige festival tour achter de rug voordat ze de clubs in gaan. Denk aan Pinkpop Roskilde Festival, New Orleans Jazz and Heritage Festival, Summer Jam Festival en zo voort.

Morgan Heritage bestaat uit de 5 kinderen van Denroy Morgan. Ondanks hun relatief jonge leeftijd werden ze al snel beschouwd als een belangrijke pop/reggae groep in de scene.
Hun allernieuwste ‘Avrakedabra’ is er niet zomaar één. Zo zijn er collabs te vinden met Ziggo en Stepha Marley, en gasten als mr Talkbox (dé computer stem van Bruno Mars’ 24K Magic) ontbreken niet aan de plaat.
Met hun ingegrafeerde reggae DNA weet de familie een heerlijke mix van pop, rock, countrou, R&B en hiphop over te laten vloeien in zwoele reggae vibes.

FOTO'S VAN Morgan Heritage

Foto Morgan Heritage te Parkpop 2008 Foto Morgan Heritage te Parkpop 2008 Foto Morgan Heritage te Parkpop 2008 Foto Morgan Heritage te Parkpop 2008
 
Bekijk alle 4 foto's van Morgan Heritage

GERELATEERD NIEUWS