concert: Jacqueline Govaert in Doornroosje

DO.
22 FEB
JACQUELINE GOVAERT Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Jacqueline Govaert
CONCERT UITVERKOCHT
Jacqueline Govaert in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 22 feb
Jacqueline Govaert (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

In 1999 werd Jacqueline Govaert als frontvrouw in één klap bekend in Nederland dankzij het nummer ‘I Would Stay‘. Na een reeks Top 40-hits en vier succesvolle albums besloot de groep in 2009 te stoppen. In 2010 verscheen Jacquelines eerste solo-album Good Life en deze werd vier jaar later opgevolgd met ‘Songs To Soothe’, dat binnenkwam op de eerste positie van de albumcharts.

‘Lighthearted Years’, is de titel van het langverwachte nieuwe album van Jacqueline Govaert. Op de plaat staat niet alleen de liefde centraal, de zangeres zingt ook over het contrast tussen haar onbezonnen tienerjaren met Krezip en haar huidige bestaan. De plaat is geschreven en opgenomen met behulp van producer Mitchell Froom, bekend van zijn werk met o.a. Sheryl Crow, Crowded House en Suzanne Vega.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Jacqueline Govaert

Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 14/11 - Mezz Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 16/04 - Paradiso Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 25/5 - 013 Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 8/10 - Tivoli Foto Jacqueline Govaert te Paaspop Schijndel 2011 Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 25/5 - 013
 
Bekijk alle 117 foto's van Jacqueline Govaert

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN