concert: Jacqueline Govaert in Doornroosje

DO.
22 FEB
JACQUELINE GOVAERT Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Jacqueline Govaert
VOORPROGRAMMA Matthew Crosby
CONCERT UITVERKOCHT
Jacqueline Govaert in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 22 feb
Jacqueline Govaert + Matthew Crosby (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

In 1999 werd Jacqueline Govaert als frontvrouw in één klap bekend in Nederland dankzij het nummer ‘I Would Stay‘. Na een reeks Top 40-hits en vier succesvolle albums besloot de groep in 2009 te stoppen. In 2010 verscheen Jacquelines eerste solo-album Good Life en deze werd vier jaar later opgevolgd met ‘Songs To Soothe’, dat binnenkwam op de eerste positie van de albumcharts.

‘Lighthearted Years’, is de titel van het langverwachte nieuwe album van Jacqueline Govaert. Op de plaat staat niet alleen de liefde centraal, de zangeres zingt ook over het contrast tussen haar onbezonnen tienerjaren met Krezip en haar huidige bestaan. De plaat is geschreven en opgenomen met behulp van producer Mitchell Froom, bekend van zijn werk met o.a. Sheryl Crow, Crowded House en Suzanne Vega.

FOTO'S VAN Jacqueline Govaert, Matthew Crosby

Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 30/8 - Artis Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert 29/12 Tivoli Vredenburg Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 16/04 - Paradiso Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 14/11 - Mezz Foto Jacqueline Govaert te Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag Foto Jacqueline Govaert te Damaris 2014
 
Bekijk alle 173 foto's van Jacqueline Govaert
Bekijk alle 4 foto's van Matthew Crosby

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST