concert: Randy Newman in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DI.
27 FEB
RANDY NEWMAN DLL grote zaal Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven, Eindhoven ( Effenaar )
2018
HOOFDPROGRAMMA Randy Newman

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse Randy Newman is een van de meest succesvolle singer-songwriter ooit. Begonnen als tekstschrijver, maar sinds de jaren 70 als soloartiest op het podium, zit hij inmiddels 50 jaar in het vak. Zo heeft hij al meer dan 35 albums op zijn naam staan. In liedjes als ‘Short People’, ‘I Love LA’ en komen Rythm-and-blues en popmuziek op een unieke manier samen.

Sinds de jaren tachtig heeft Newman zich ook toegelegd op het componeren van filmmuziek en schrijven van soundtracks voor Disney klassiekers als Toy Story, Monsters inc. en Cars. Hij ontving voor dit werk twintig Oscarnominaties, waarvan twee verzilverd, en zes Grammys. Newman is nog altijd even productief en bracht onlangs zijn nieuwste album ‘Dark Matter’ uit.
Bovenal is Randy Newman een rasentertainer. Weinig artiesten komen op zijn hoogte. Maak dit unieke concert mee in Muziekgebouw Eindhoven want hij blijft ‘Lonely at the Top’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Randy Newman

Foto Randy Newman te North Sea Jazz 2006
 
Bekijk alle 1 foto's van Randy Newman

GERELATEERD NIEUWS