concert: The Black Lips in Rotown

VR.
10 NOV
THE BLACK LIPS 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2017
HOOFDPROGRAMMA The Black Lips
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Black Lips in Rotown
DEZE The Black Lips TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 10 nov
Rotown, Rotterdam
€ 16,00

EXTRA INFORMATIE

In dit nieuwe millennium is garagerock niet meer weg te slaan in de clubs en op de festivals. De geduchte oerkracht van Thee Oh Sees, de impulsive gekte van King Gizzard en de kameleon die Ty Segall heet: ze hebben de laatste jaren allemaal een belangrijke stempel op het genre gedrukt. Ook in Nederland is het virus ernstig overgeslagen: wij hebben Iguana Death Cult, traumahelikopter, Mozes & The Firstborn en noem maar op.

Toch begon de garage-revival bij één band: The Black Lips. Cole Alexander en zijn bende hebben altijd een voorliefde gehad voor (soms shockerende) vunzigheid en pikzwarte humor. De anti-helden uit Atlanta blijven onvoorspelbaar, trots badend in louche sferen en platvloerse waanzin. Achtste langspeler Satan's graffiti or God's art? is de meest krankzinnige plaat uit een even krankzinnig oeuvre: Sean Lennon mocht ditmaal achter de knoppen plaatsnemen en ook Yoko Ono doet mee.

FOTO'S VAN The Black Lips

Foto The Black Lips te State-X New Forms 2011 Foto The Black Lips te Le Guess Who? May Day 2014 Foto The Black Lips te Le Guess Who? May Day 2014 Foto The Black Lips te Motel Mozaique 2008 Foto The Black Lips te MS Dockville Festival 2014 Foto The Black Lips te Best Kept Secret 2013
 
Bekijk alle 27 foto's van The Black Lips

GERELATEERD NIEUWS